Szeged

Gyorsított képzés

Gyorsan kell jogosítvány?

Mert kevés az időd?

Vagy csak rövid időre tudsz haza jönni külföldről?

Vagy csak nem akarsz vele vacakolni?

Akkor ezt neked találtuk ki!

Válaszd Gyorsított Képzésünket és kezdj neki akár már ma!

Autósiskola egyedülálló képzés politikája segítségével extra gyorsan, ideális esetben akár már 8 hét alatt is megszerezheted B kategóriás jogosítványod. Iskolánk kimagasló rugalmasságának köszönhetően évről évre egyre többen szerzik meg ebben a formában a jogosítványukat.

A Gyorsított Tanfolyam díja: 526.300 Ft plusz elsősegély, ami alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  1. Kamatmentes részletfizetést: a tandíj egy, kettő, illetve négy részletben fizethető be.

  2. Elméleti képzést: a foglalkozásokat teljes egészében otthonról interneten keresztül a Te idődhöz igazítva tudod elvégezni akár már 2 nap alatt. Így a lehető leggyorsabban készülhetsz fel akár külföldről is az elméleti vizsgádra!

  3. Gyakorlati képzést: ez a kötelező 30 gyakorlati órát tartalmazza. Minden további gyakorlati óra, amennyiben szükséged van rá 13.900 Ft.

    A gyakorlati oktatás a jelenlegi jogszabályok miatt rendkívül hosszúra nyúlhat! Ez országos probléma! Nem ritka a több hónapos várakozási idő - hogy tanuló autóra kerüljön - és elkezdődjön a gyakorlati képzés, mert gyakorlati oktatók napi 10 órát dolgozhatnak, drasztikusan csökkent az oktatói létszám és titeket - tanulókat - pedig köt az 580 km teljesítése! Ebben a csomagban viszont GARANTÁLT a minimum heti 6 vagy akár több óra vezetés a lehető LEGGYORSABB eredmény érdekében. Sőt az elméleti vizsgád után 3 napon belül már autóban is ülhetsz!

  4. Teljes körű ügyintézést: garantálunk, a zökkenőmentességért, hogy a lehető legkevesebb várakozási idővel vedd a felmerülő akadályokat!

Elméleti tanfolyam 28 óra 69.700,-
E-learninges vizsgagyakorlás 75 óra 12.000,-
Elsősegély tanfolyam 6 óra 10.000,-
Gyakorlati óraszámok 29 óra 13.900,-/óra
Közlekedési ismeretek vizsga 1 db 4.600,-
Forgalmi vizsga óra 1 óra 13.900,-
Forgalmi vizsga 1 db 11.000,-
Elsősegély vizsga 1 db 15.500,-
Rutinpálya használat 1 db 12.000,-